Tuesday, November 24, 2009

Projek Akhir.....


Setelah Sekian lama..Akhirnye tibela masa aku n my team kn present pmbntgn projek akhir....

memang berdeba giler la aku nk present....hukhuk....

mcm2 idea kitowg pikir nk wat idea pe....


3 kali beb idea kitowg kn reject ngn ketua course....


Hampeh gler ms 2 rasenye....


Akhirnye kitowang pon dpt
la idea yg len....

namenye adalah "MULTI PURPOSE PULLER"...kegunaannye adalah untuk menaruk puller dan mengeluarkan shaft....





nie la designnye..cmne ok x?????


so pada tarikh 19hb 11 2009 tibelah masenye untuk present projek akhir...hikhik...so pe lagi,aku n my group pn ber
siap sdiala...

sbnrnye ari sblm 2 aku da bp x xdpt nk present sbb ksntukn ms.mn x nye giliran aku no- 7..sah2 memng lmbt gler la aku pnye turn....

xpela,jnji lps...

ni antara pic yg smpt drakam sblm kami present...hikhik


....masing2 pose..pdhl dlm hati 2 brdbr gler da....



























Akhirnye kitowang pon slsaila present n idea kami diterima..cme kn ubahla sket2...nie bru present kat pngjr2 kat c2...btul2nye sem dpn nek dari praktikal.....kn present kat dpn ppl....means pegawai penilai luar..kire mcm kite tol2 nak jual produk 2 kat luar la...so pe pndgn kowang mngenai projek kami nie????????


2 comments:

  1. ok..sudah diubah..kmenla..hikhik

    ReplyDelete
  2. nice blog...interesting story...he he he~
    y lawak ada jgak...huhuhuhu~~~
    anyway,truskan mencoret...(^_^)
    ~pInKiSh~

    ReplyDelete